top of page

1.De mogelijkheid

Weet jij hoe je echt je droom interieur kunt realiseren?

Lieve mensen,


(leestijd 3 minuten)

In een van de eerste gesprekken die ik met Maud had zag ik het enthousiasme in haar ogen. Een nieuw huis, voor ons gebouwd… En toen kwam er een lichte paniek…. HOE GAAN WIJ DIT INRICHTEN??

Maud en Ben (eind twintig en begin dertig) wonen samen in een appartement. Klimmen de carrière ladder op. Hebben een druk sociaal leven, lieve familie, gaan binnenkort trouwen. Én hebben een nieuwbouw woning gekocht. Van tekening.

Het droomhuis is gekocht en vol enthousiasme en gedrevenheid om er een echt thuis van te maken. Een thuis waar zij heerlijk samen kunnen zijn en genieten van alle mooie spullen en de fijne sfeer. Wat zij kunnen delen met vrienden en familie, kerst kunnen vieren, gezinnetje kunnen stichten. Zo veel ideeën……

Maar.. Hoe blijf je met al die ideeën, door al die bomen het bos nog zien? Er is zoveel mogelijk. Iedereen om hen heen heeft zoveel goed bedoelde adviezen en nog meer ideeën.

En oh ja ook nog een gesprek met de koperbegeleiders van de bouw over allerlei keuzes die je moet maken van stopcontact, tot de muur bij die extra slaapkamer wel of niet plaatsen, tot de keuze van de deurklink etc. etc.

Je betreedt de winkel, showroom en bent verloren aan al het moois wat je ziet. Je partner ziet zoveel andere mooie dingen? En dan? Hoe breng je het samen? Hoe behoudt je de focus? Je wilt tenslotte geen miskopen…

Met al die mooie ideeën kwamen Maud en Ben er tijdens het winkelen samen achter dat zij niet op dezelfde golflengte zaten. Niet wisten hoe zij al die ideeën konden uitvoeren zodat de woondroom kon worden gerealiseerd. Al die twijfels, er is zo veel te krijgen, te beslissen. Overal moet je aan denken. Én tijd is kostbaar…

Zij maakten 2 cruciale beslissingen

Keuze 1) De keuze ons huis moet een thuis van ons samen worden. Dus wij moeten onze stijlen op een manier samen gaan brengen. Wij laten ons begeleiden in dit proces door een interieur designer. Zorgen voor structuur en focus in dit hectische proces van bouwen en van vele beslissingen maken. Zodat de sfeer waar wij samen over dromen echt een kans van slagen krijgt.

Keuze 2) De keuze exact te weten welke sfeer wij in ons interieur willen creëren. Nog voordat de bouw gestart is. Zodat wij de juiste keuzes maken. Van elkaar weten wat wij wensen. Samen concessies kunnen maken voordat wij naar een winkel gaan. Inzicht hebben in wat wij bij welke winkel waar kunnen halen. Hoe wij al die kleuren, materialen, meubelen kunnen combineren tot een sfeer die bij ons past. Daarmee geld, tijd besparen en energie over hebben voor het leven.

Dus ze besloten om een samenwerking aan te gaan met een interieur designer. En zo kruisten onze paden en had ik het voorrecht om als interieur designer met hen mee te denken over hun droom. Het realiseren van een fijne, warme en gezellige sfeer voor hun thuis.

Fast forward nu.

De kracht van Maud en Ben hun interieur plan is dat het niet perfect gestylet wordt voor een tijdschrift. Het interieur is van henzelf, door henzelf en past bij HUN leven. High end prijzen en een bouw die vlekkeloos verloopt? Echt niet! Wel weten zij van elkaar wat hun stijlen zijn. Waar zij samen naar toe werken. Ze gaan lekker! Want zij weten NU hoe zij hun stijlen samen kunnen brengen.

De grote keuzes worden samen én thuis gemaakt. Voordat zij samen met mij een winkel of showroom in gaan weten zij welke elementen zij willen en voor welke prijs. Met een gerichte focus weten zij hoe die sfeer te creëren die zij voor ogen hebben. Ook zijn zij door de introductie van mij al bekent bij de leverancier, waardoor ook leverancier direct weet waar zij voor komen. 
De bouw en het winkelen wordt zo voor allebei een stuk prettiger.

Als je nu ziet waar Maud en Ben staan, is het moeilijk te geloven dat zij eerder dit jaar nog niet geloofden dat zij samen een sfeer konden creëren waar zij allebei blij van worden en bij hen allebei past. Ik deel het verhaal van Maud en Ben met je om je te laten zien wat er ook mogelijk is voor jullie huis.

Wat er gebeurt als je jullie THUIS, de sfeer die jullie willen creëren serieuzer gaat nemen. Investeert in hulp en een stappen plan. En stopt met wachten totdat ‘je de bomen door het bos niet meer kunt zien’ en je dan je droominterieur niet hebt gecreëerd omdat je in tijd- en geldgebrek terecht kwam.

Het is een keuze en dus een kans die helemaal bij jou ligt.

^ Want wat zou er gebeuren als jullie zonder twijfel jullie nieuwe huis inrichten? 


^ Als jullie de wensen van elkaar weten en dat samen kunnen brengen en combineren tot een fijne plek waar jullie samen het leven kunnen beleven? 


^ Welk gevoel zou het je geven? 


^ Welke vrijheden zou je hebben die je nu nog moet missen? Vertel het mij door te replyen via email. Ga los en droom groot! Ik lees alle mailtjes.

Lieve groet, Daphne

PS. Save/safe ;) the date: 4/5/7 oktober 2018

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page