top of page

Ze betaalden me en konden me vervolgens wel….

Lieve huiseigenaren,

(leestijd 4min)

'Er waren momenten dat ik dacht weet jij wel wat je vraagt :-(.’

Dat was één van de reacties die die zij me gaf op de vraag: 'Wat is nou de echte reden dat je investeerde in Interieur designer en vastgoedstylist en dat je mij koos om het landhuis te presenteren voor de verkoop? Als je daar eens heel eerlijk over wordt.'

Ik snapte helemaal wat ze bedoelde. En behalve het besef-jij-wel-wat-je-vraagt-stuk, was er ook veel liefde en lof:

‘Na een jaar niet meer in het landhuis te zijn geweest, ben ik er weer opnieuw van gaan houden. Je hebt er voor zorggedragen dat het weer zichtbaar is geworden en ik ben er zo trots op!’

'Je bent echt en de samenwerking was echt geweldig.'

‘Het landhuis is prachtig geworden en het komt helemaal tot haar recht op de foto’s’ ‘Het was de investering waard.’


Ik was dankbaar toen deze feedback terugkwam. Ook de feedback van dat de klanten me soms wel kunnen schieten. Want dat heeft alles te maken met de hele heldere keuze die ik maakte.

De keuze om met Interieur Design en professionele woningpresentaties echt iets neer te zetten waar m'n klanten iets aan hebben. Waar de klant zich bij thuis voelt. Ik geef je niet altijd wat je denkt te willen maar je krijgt van mij wat je echt nodig hebt. Ook als je me daar tijdelijk even om wil afknallen :)

Dit is het verschil tussen mijn en andere designers.

De meeste designers hebben een bepaalde stijl waar zij trouw aan blijven. Dat is hun merk. Wat helemaal prima is. Echter ik kan zo niet werken. Ik woon namelijk niet in jullie huis. En ik leef niet jullie leven. Daarmee denk ik dat wanneer als ik mijn eigen stijl doorvoer je echt een prachtig huis kan hebben. Maar ik vraag mij af of je ook een fijn thuis hebt?

Met Daphne Wieman Interieurkunst wil ik in de samenwerking verder gaan. Ik wens je toe of je nu je huis wil verkopen of dat je van je huis een thuis wilt maken met een nieuw interieur design of je een nieuw huis wilt laten bouwen, dat de uniciteit zichtbaar wordt. Voor de verkoop van het huis is dat vooral het unieke aan de woning uitvergroten. En wanneer je er een thuis van wilt maken is het leven wat jullie leiden het unieke element wat enorm uitvergroot moet worden.

Maar er is iets wat nog veel belangrijker is.

Met mijn gevoel voor efficiënte en verrassende indelingen voor ruimte, kennis van materialen, kleuren en trends voor aankomende jaren in combinatie met jullie levensverhaal of verkoopverhaal maakt de kracht. Deze combinatie maakt een huis een thuis of een professionele woningpresentatie.

De start voor een vruchtbare samenwerking is een goede kennismaking waarbij gesproken wordt over jullie woondromen. Jullie verkoopverhaal, wat fijn en minder fijn is. Waar jij voor staat. Vervolgens ga ik aan de slag en ga ik jullie verhaal omzetten in een visueel en uitgewerkt concept design. Jullie ontvangen een design of woningpresentatie in relatie tot het vastgestelde budget. Je krijgt een compleet en concreet beeld tijdens de presentatie. Tevens zal ik dan ook de projectplanning voorstellen. Een projectplannig betreft een personal shoppinglist, optioneel de inzet van mijn netwerk en uiteindelijk de dag van de styling en woningfotografie. Woningfotografie wordt ingezet bij de verkoop van de woning of op verzoek bij een interieur design. Er zijn voldoende overlegmomenten. Want het gaat om jullie huis.

Waarom? Want alleen dan werkt een samenwerking met een Interieur designer. Alleen zo kan je echt impact en een verschil maken. Al het andere is verpakking. Als interieur designer en vastgoedstylist weet ik waar de valkuilen en de uitdagingen liggen. Waar de kansen en mogelijkheden liggen. Maar ook de angsten die erbij horen en de verlangens die eronder zitten. Ik heb ze zelf ook allemaal mogen ervaren tijdens mijn eigen (15) verbouwingen.

Is dat soms confronterend? Hell yes! Fake dient je niet. Schuilen achter een masker van perfectie brengt je nergens.

Uit mijn eigen ervaring + de ervaring van de voorgaande klanten kan ik je vertellen: er zit een ongekende vrijheid in echt jezelf te zijn. Ik weet dat een verbouwing, naast je werk, sociale leven en eventueel ook nog een gezin enorm op je schouders kan drukken. Echter…

Wanneer iemand die jouw verhaal en wensen goed kent en deze juist kan vertalen in beeld en esthetiek samen met je werkt en deskundig is, duidelijkheid biedt en oprecht is, maakt dat het behalen van jouw droomresultaat steeds reëler wordt.

Meet ex-woningeigenaar van een prachtig landhuis: Als je haar ziet kan je je bijna niet voorstellen dat zij kort geleden niet eens meer naar het Landhuis wilde. Alles stond haar tegen, zij moest het landhuis wat dienst deed als vakantie woning, te koop zetten. 
3 Jaar lang stond deze prachtige villa te koop. Wel geteld 2 bezichtigingen in die gehele periode.

Sinds de samenwerking met Daphne Wieman Interieurkunst is er een geweldige ommekeer. Een volledige transformatie heeft zich voorgedaan. Het project zijn wij aangegaan met een duidelijke taakverdeling voorzien van deadlines.

Het landhuis is in twee weken tijd, volledig herzien van een nieuwe functionele en logische indeling van de 18 kamers, de tuin is grondig opgeruimd en gesnoeid.

Personal shopping en een volledige re-styling heeft plaatsgevonden en woningfotografie. Dat alles binnen het afgesproken budget 18 kamers en een enorme tuin voor nog geen €1000,00.En op de dag van het ‘open huis’ stonden zowel het landhuis als Liesbeth te stralen. En alleen op die dag zijn er al 5 stellen geweest voor het landhuis.

Resultaat: het landhuis is verkocht en zij heeft vol trots afscheid kunnen nemen. Nu mijn vraag aan jou.

Welk verlangen zit er bij jou onder om van je huis een thuis maken? Of je woning op een professionele manier te presenteren voor de verkoop? En welke angst houdt je tegen om het gewoon echt te gaan doen? Vertel het me in de mail. Heel benieuwd naar wat je beleeft en meemaakt.

Lieve groet, Daphne

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page