Interieuradvies | ontwerp | realisatie

Wat zijn jouw woondromen?

Iedereen heeft wel een kamer of een ruimte thuis waarvan

je denkt ...

Hoe richt ik dit nu echt gezellig in?

Hoe creëer ik er één geheel van?

Hoe voorkom ik miskopen?
Hoe krijg ik een fijne akoestiek en juiste verlichting?

 

Wil je een fijne sfeer thuis maar geen idee waar je moet beginnen?

Dan is een interieuradvies en ontwerp op maat het antwoord!

Let's perfect the art of creating moods for your home.

Werkwijze

De start

Stijlvol en vindingrijk interieur plan

Met jouw woonverhaal als vertrekpunt werk ik een uniek en praktisch interieurontwerp op maat voor je uit. Ik vind het daarom belangrijk om te ontdekken hoe jij het leven beleeft, wat je huis een thuis maakt, hoe jij de ruimte binnen en buiten gebruikt. Wanneer ik hier goed zicht op heb, kan ik met mijn expertise jouw woondromen vertalen naar een stijlvol interieur.

Presentatie

Visuele gids

Jouw ontwerp, van een enkele werkruimte of buitenruimte tot een volledige woning, wordt op maat met de hand getekend in mijn studio.  De presentatie van het interieur concept vindt plaats op locatie exclusief voor jou. De mogelijkheid voor een tweede presentatie is altijd bespreekbaar. Het resultaat is een stijlvol en met oog voor detail uitgewerkt interieurontwerp op maat. Je krijgt een visuele gids, zodat je direct een voorstelling kan maken van hoe het eruit komt te zien.

Maatwerk

Overdracht ontwerp

Met jou definitieve keuze voor een indeling en sfeer werk ik het volledige interieur plan uit. Je ontvangt altijd een met de hand, ambachtelijke tekening, een plattegrond 2D tekening.  Je krijgt je eigen visuele gids op maat. Deze visuele gids helpt je bij het maken van (vervolg)keuzes volgens het geadviseerde interieurontwerp. En is inclusief: (2D) tekeningen en productenvoorstel binnen vastgesteld budget.

Optioneel: 3D tekening zodat je direct een goed beeld krijgt van het onwerp.

Realisatie

Supervisie

Ik begeleid het gehele traject van A tot Z. Uiteraard behoort de aankoop begeleiding en bemiddeling met leveranciers binnen/buiten mijn netwerk tot de mogelijkheid. Naar aanleiding van een begroting worden offertes opgevraagd en bij akkoord door jou wordt alles geregeld binnen een overeengekomen tijdsplanning. Kers op de taart is de styling. Graag licht ik de mogelijkheden toe.

Optie

Lichtplan & Akoestiek

Licht en geluid, niets zo frustrerend als een slecht verlicht huis en een vervelende akoestiek. Een goed lichtplan en verrassende oplossingen voor akoestische problemen zijn van groot belang voor het woonplezier. Ik streef naar perfecte samenhang van praktische oplossingen, waarbij de esthetiek bijdraagt aan jouw droom interieur.

Heb je zin om met mij samen te werken?

Spreekt dit je aan? Heb je een project in gedachten? Leuk! Laat het mij weten en neem via onderstaande knop contact met mij op.

© 2021 Daphne Wieman Interieurkunst